Wie ben ik?

Ik ben  jarenlang werkzaam  geweest in de gezondheidszorg, heb op de Intensive Care van het Reinier de Graafgasthuis in Delft gewerkt en daarna voor een grote huisartsenpraktijk. In die periode ben ik ook getrouwd en hebben we samen 3 kinderen gekregen. Die zijn inmiddels wat ouder, waardoor ik de kans kreeg om weer een leuke nieuwe uitdaging aan te gaan.  Ik heb de opleiding gevolgd voor binnenhuisarchitect,  voor interieurstyliste en coloriste en ben daarna, in 2007,  met een zelfstandige onderneming gestart  als ontwerpster en styliste van interieurs.

 Afgelopen jaren is ook mijn interesse gewekt voor mooie en goede verlichting en heb me daarom verdiept in het maken van een goed lichtplan. In de praktijk is dit een zeer waardevolle aanvulling gebleken op een interieurontwerp, want goede verlichting zorgt ervoor dat een ruimte gaat leven.

In mijn vrije tijd heb ik altijd veel gefotografeerd en nu gebruik ik regelmatig foto’s om in een ruimte de goede sfeer neer te kunnen zetten. Dit  zorgde al vaak voor een verassend resultaat.

Ik geniet met volle teugen van de veelzijdigheid van dit beroep en het werken met mooie materialen en kleuren. Er komen veel fijne mensen op mijn pad, waarmee ik elke keer een mooi doel nastreef; Het verwezenlijken van een droom op woon- of werkgebied.

Samenwerking

Ik heb mij in 2011 ook aangesloten bij Het Interieur Collectief. Bij dit collectief zijn 10 bedrijven  aangesloten die werkzaam zijn als (interieur)architect, ontwerper of stylist en samen delen we kennis, we houden elkaar scherp en werken soms ook gezamenlijk  aan een opdracht . We versterken en inspireren elkaar en dat werkt erg motiverend

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost