Interieurontwerp voor bedrijven

Het interieur van uw bedrijf is belangrijker dan u misschien zelf denkt. Dat geldt voor de mensen die er in werken, maar ook voor de klanten die het bedrijf bezoeken.

Een goede eerste indruk maak je maar één keer!

Voor de medewerkers is het interieur van nog groter belang. Een goed interieur zorgt voor inspiratie, creativiteit en concentratie en ik hoef u als ondernemer natuurlijk niet uit te leggen dat deze aspecten uw medewerkers tot de bouwstenen van het bedrijf zullen maken! Het resultaat hiervan ziet u terug in de volgende punten:

  1. Betere werkprestaties
  2. Verhoging werkplezier
  3. Sterker wij-gevoel binnen het team
  4. Minder ziekteverzuim
  5. Hogere klanttevredenheid
  6. Onderscheidend vermogen t.a.v. de concurrent

Werkwijze:

1.Kennismaking

De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend. Ik hoor dan van u wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de huisstijl en het interieur van uw bedrijf. We bepreken dan of ik die verwachtingen kan realiseren

Als we besluiten om te starten, gaan we eerst in gesprek om alle voorwaarden voor het ontwerp goed in kaart te brengen. Dan zijn natuurlijk de bouwtechnische gegevens van belang, maar daarnaast speelt de identiteit van uw bedrijf een grote rol. Wat wil ik uitstralen en wie en wat wil ik hiermee bereiken? Uw interieur zal deze identiteit dan gaan versterken!

2.Conceptfase:

In deze fase  kom ik bij u met een voorlopig ontwerp,  een sfeerimpressie, waarbij ik gebruik maak van een sfeercollage, schetsen en kleur- en materiaalstalen.

3.Definitief ontwerp:

Als het concept tot uw tevredenheid is en aan alle verwachtingen voldoet, wordt het definitieve ontwerp gemaakt.

4.Uitvoerende fase:

Het ontwerp wordt uitgevoerd en de keuze is aan u of u dat in eigen hand houdt of dat u dat geheel (of gedeeltelijk) door mij laat begeleiden.

 

Neem contact op met Sandra

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost