Het lichtplan

Een goed lichtplan in uw huis of werkomgeving is van grote waarde, want licht brengt tot leven! We hebben licht nodig om ons goed te voelen en om die reden voelen we ons prettiger in een ruimte met goed geplande, gezellige verlichting. Als er in een ruimte slechte verlichting is, heeft dat daarentegen een negatieve invloed op onze stemming. Licht geeft daarnaast de mogelijkheid om persoonlijke voorwerpen of andere mooie details op te laten vallen. Door het spel van licht en schaduw kun je ruimtes karakter geven.

Het meest ideale is om tijdens de bouw van een huis al aandacht te geven aan het maken  van een lichtplan. Dan kun je namelijk de aansluitpunten mee laten nemen in de bouw en dat is tijd- en kostenbesparend.

In een later stadium, of bij bestaande bouw zijn er natuurlijk ook volop mogelijkheden om tot een mooie toepassing en verdeling van het licht te komen. Dan maken we gebruik van de bestaande lichtpunten en voegen daar zo nodig nieuwe aan toe.

Goede verlichting is een zeer waardevolle investering, waardoor uw inrichting veel beter tot z’n recht komt en waar u met volle teugen van zult genieten.

Ik maak voor u een lichtplan (schaal 1: 50) waarop alle lichtpunten staan, met daarop aangegeven wat voor soort verlichting het  is en met een voorstel voor de armaturen. U krijgt dan een goed beeld van hoe het worden gaat en u kunt met deze tekening naar de elektricien/installateur die het plan kan uitvoeren. Indien gewenst kan ik dat ook van u overnemen en begeleiden.

De kosten van een lichtplan zijn afhankelijk van de grootte van uw woning of bedrijf en worden vooraf besproken.

Als u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met mij op via info@sandraharing.nl  of telefonisch op nummer 06-42912694

 

Neem contact op met Sandra

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost