Nieuwsberichten

Op deze pagina vindtu het laatste nieuws van Sandra Haring Interieur- en Lichtontwerp. Van beursbezoeken en nieuwe projecten tot zakelijk nieuws over het bedrijf. In het menu rechts kunt u direct doorklikken naar een interessant nieuwsartikel.


 

Expositie natuurfoto's

Vanaf september 2014 exposeer ik een aantal foto’s bij sportschool Tino Hoogendijk in Vlaardingen. Het is een selectie van mijn natuurfoto’s afgedrukt  op groot formaat canvasdoek en forex, passend bij de locatie en bij de sportieve en gezonde uitstraling van het bedrijf.

 


 

Foto's Sandra Haring in het AD

Sandra Haring heeft meerdere malen een eervolle vermelding gekregen in het Algemeen Dagblad voor haar foto's. Onlangs was het weer raak en verscheen zij met onderstaande foto in het bekende dagblad.

"Ze heeft oog voor details, Sandra Haring uit Vlaardingen. In Frankrijk fotografeerde ze een zonnebloem die bijna bloeit, in het ochtendlicht."

Sandra Haring in het AD

 


 

Beursgang Sandra Haring Interieur- en Lichtontwerp

Afgelopen 28 september stond Sandra Haring Interieur- en Lichtontwerp op de Open Huis Familiedag in Vlaardingen. Een beurs waarop alles te vinden was op het gebied van wonen in Vlaardingen en omstreken.

Beursstand Sandra Haring

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost