Woonhuis Vlaardingen


Sandra 1 voor Sandra 1 na Sandra 2 voor Sandra 2 na Sandra 3 voor Sandra 3 na Sandra 4 voor Sandra 4 na Sandra 6 voor Sandra 6 na Sandra 7 na Sandra 8 na

De opdracht

In dit woonhuis was de opdracht het maken van een ontwerp voor een verbouwing van de gehele begane grond. Voor een gezin met 3 opgroeiende kinderen moest het een praktisch en comfortabel ontwerp worden, waarbij de aandacht moest gaan naar een betere verdeling van de gehele oppervlakte. Ik heb ervoor gekozen om een deel van de garage bij het huis te betrekken waardoor er een was/strijkruimte ontstond met veel berging. Daarnaast is er gekozen om 3 functionele zones te maken: keuken, eethoek en zithoek met goede looproutes. Door voor grote meubelen te kiezen oogt het geheel rustig en ruim. Er is een nieuw lichtplan gemaakt waardoor er een betere verdeling van het licht ontstond. Dit geeft een fijne sfeer en zorgt ervoor dat ook 's avonds de kamer ruim en behaaglijk blijft aanvoelen. De basiskleuren zijn rustig gehouden, waardoor je als bewoner makkelijker van accentkleur kunt wisselen d.m.v. kussentjes, vazen, bloemen e.d.

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost