Entree Westelijk Bastion Vlaardingen


Bastion0 na Bastion1 voor Bastion1 na Bastion2 voor Bastion2 na Bastion3 na Bastion4 na Bastion5 voor Bastion5 na Bastion6 voor Bastion6 na Bastion7 na Bastion8 na Bastion9 voor Bastion9 na Bastion10 na Bastion11 na Bastion12 voor Bastion12 na Bastion13 voor Bastion13 na Bastion14 na Bastion15 na

De opdracht

Bij deze opdracht is mij door de vereniging van eigenaren van het Westelijk Bastion in Vlaardingen gevraagd om een ontwerp te maken voor een nieuwe moderne entree van het appartementencomplex. Het gebouw staat langs De Vaart en aan de rand van het mooie natuurgebied De Broekpolder. Prachtig uitzicht en daarnaast wandel-, fiets- en watersportmogelijkheden binnen handbereik. Ik heb deze gegevens meegenomen en toegepast in het nieuwe ontwerp. De entree heeft nu een open karakter gekregen en de natuur is naar binnen gehaald door middel van zuilen met grote planten en foto's, gemaakt in De Broekpolder, die geprint zijn op extra grote forexpanelen. De kleuren en materialen zijn aangepast, zodat de uitstraling weer helemaal van deze tijd is. Er is ook aandacht besteedt aan een goed lichtplan, waarbij natuurlijk gelet wordt op de veiligheid van de bewoners, maar waar ook mooie items, zoals de zuilen en de fraaie ronde wand, goed verlicht worden.

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost