Renovatie bedrijfspand Wateringen


renovatie01 na renovatie02 na renovatie03 na renovatie04 na renovatie05 na renovatie06 na renovatie07 na renovatie08 na renovatie09 na renovati10 na renovatie11 na renovatie12 na renovatie14 na renovatie15 na renovatie16 na renovatie17 na renovatie18 na renovatie19 na renovatie20 na renovatie21 na renovatie22 na

De opdracht

Bij dit bedrijfspand was de opdracht om de kantoorruimtes beter in te delen, de akoestiek te verbeteren en om eenheid te scheppen in kleur en materiaal. De akoestiek werd verbeterd met nieuwe plafonds, wanden die minder geluid doorlaten en door gebruik te maken van akoestische schermen op de bureaus. Daarnaast koos ik voor een zachte vloerbedekking die tevens geschikt is voor ‘zwaar’ gebruik. Het kleurenpalet bestaat uit notenhout met grijs, (grijs)blauw en wit, passend bij de huisstijl van dit bedrijf, waardoor een eenheid ontstaat. Dit is prettig voor een werknemer om in te werken en daarnaast draagt het zeker bij aan een goede uitstraling naar de klant toe.

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost