Appartement in Vlaardingen Oost


vldoost01 na vldoost02 na vldoost03 na vldoost04 na vldoost05 na vldoost06 na vldoost07 na vldoost08 na vldoost09 na vldoost10 na vldoost11 na

De opdracht

De opdracht bij dit appartement was om het ouderlijk huis met een gedateerde indeling en inrichting om te toveren naar een frisse ruimte met kleur en sfeer. Er is samen met de dochter gekozen voor een landelijke stijl met natureltinten en als accentkleur een roze tint die grenst aan paars. Er ligt een nieuwe vloer van PVC, lijkend op vergrijsd eikenhout, die verlijmd is op een geluiddempende ondervloer, zodat hij aan de eisen van de VVE voldoet. Muurtjes zijn weggebroken om een mooie grote tafel te kunnen plaatsen met uitzicht over Vlaardingen. Alles is klaar voor een nieuwe start.

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost