Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp


haz na haz02 na haz03 na haz04 na haz05 na haz06 na haz07 na haz08 na haz09 na haz10 na haz12 na haz13 na haz14 na haz15 na haz16 na

De opdracht

Deze opdracht bestond uit verbouwing van een gedateerd kantoorpand. De nieuwe eigenaar wilde een frisse stoere uitstraling voor een groeiend ICT-bedrijf. Ik heb hierbij de bestaande huisstijl, zoals de kleurstelling van het logo en de website gekoppeld aan de nieuwe inrichting, zodat de uitstraling naar buiten toe een eenheid vormt met de binnenkant het pand. Er is gekozen voor een stoere vloer met een steigerhout look van PVC gecombineerd met het frisse groen van bladeren in de lente. De wens om dit te combineren met een beetje huiselijkheid komt tot uiting in de zit /koffie hoek waar iedere werknemer na gedane arbeid even tot rust kan komen. Deze combinatie is op alle verdiepingen doorgevoerd ondanks dat de functies van deze ruimtes van elkaar verschillen. Hierdoor ontstaat een mooie eenheid in het hele gebouw.

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost