Appartement in Vlaardingen


Weezel1 voor Weezel1 na Weezel2 voor Weezel2 na Weezel3 voor Weezel3 na Weezel4 voor Weezel4 na Weezel5 voor Weezel5 na Weezel6 voor Weezel6 na Weezel7 voor Weezel7 na Weezel8 voor Weezel8 na Weezel9 na Weezel10 na Weezel11 na Weezel12 na

De opdracht

De opdracht in dit appartement bestond uit het moderniseren van alle ruimten en om daarnaast een mooie combinatie te maken van de bestaande meubelen met de nieuwe moderne stijl van het huis. Er is een open moderne keuken gemaakt in hoogglans wit, omlijst met een grijsbruine tint. De badkamer is ook volledig gemoderniseerd en heeft nu een inloop vanuit de slaapkamer. Daarnaast zijn alle kozijnen en deuren vervangen en verhoogd, wat vooral bij binnenkomst in de hal een prachtig resultaat heeft opgeleverd. De opdrachtgevers hebben geruime tijd in China gewoond waardoor een groot deel van hun meubelen en accessoires van Chinese afkomst is. Dit combineert echter heel goed met de moderne aanpassingen. Door verschillende meubelen en accessoires weg te laten en door mooie items goed te verlichten wordt het totaalplaatje heel evenwichtig en rustig. Wij hebben er met een uitgebalanceerd kleurenschema en lichtplan voor gezorgd dat, ondanks de verschillen in stijl en vorm, alles bij elkaar lijkt te horen.

Recent werk

Verbouwing kantoor Hazerswoude Dorp Appartement  in Vlaardingen Oost